All-in service

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Twee filialen in Amsterdam

Inclusief bezorgen en leggen

Een vloer van klik-pvc inclusief leggen en plinten

Als u bij ons een vloer van klik-pvc koopt, kunt u kiezen voor een totaalpakket inclusief leggen en plinten. Bij Decormax in Amsterdam hebben we goede service namelijk hoog in het vaandel staan. Zo profiteert u van service van a tot z tegen een zeer aantrekkelijke prijs. U vindt de pvc-klikvloer van uw dromen zeker in ons aanbod.

EEN GREEP UIT ONZE PRODUCTEN

Een aantrekkelijke prijs voor klik-pvc inclusief laten leggen en plinten

Bij onze woningzaak kunt u een klik-pvc kopen voor een laag bedrag inclusief bijpassende plinten en het laten leggen. Wij kopen onze pvc-klikvloeren namelijk direct van de fabrikant, waardoor we die zo voordelig mogelijk aan u aan kunnen bieden. Daarnaast betaalt u enkel voor de vloer, dus u krijgt de plinten er gratis bij! Het klik-pvc wordt bij aanschaf van minimaal 30 m2 zelfs gratis gelegd. Er zijn verschillende ontwerpen en kleuren om uit te kiezen. Zo vindt u pvc-vloeren die helemaal egaal zijn, maar ook modellen met een houtlook. Bij ons vindt u gegarandeerd een vloer van klik-pvc waar u 100% tevreden mee bent.

Heeft u vragen over ons laminaat?

Kom langs bij de showrooms of vraag een offerte aan

Als vloerenspecialist hechten wij veel waarde aan het verlenen van goede service. Daarom profiteert u van lage prijzen inclusief de plinten en het laten leggen van uw vloer van klik-pvc. Bent u benieuwd naar ons volledige assortiment? Breng dan een bezoek aan ons filiaal in Amsterdam-Oost of Amsterdam-Zuid. Daar kunt u indien gewenst een gratis staal meenemen. U kunt ook een offerte aanvragen of vragen stellen via ons contactformulier.

Inloggen