All-in service

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Twee filialen in Amsterdam

Inclusief bezorgen en leggen

Dé laminaatexpert in Amsterdam

Zoekt u een laminaatexpert in Amsterdam? Dan helpt Decormax u graag. Bij onze zaak profiteert u van laminaat van uitstekende kwaliteit tegen lage prijzen, doordat wij onze vloeren vaak rechtstreeks van de fabrikant kopen. U kiest bij ons bovendien uit een zeer breed aanbod aan stijlen van diverse merken.

EEN GREEP UIT ONZE PRODUCTEN

Uw vloer kopen bij de laminaatexpert

Als u een laminaatvloer zoekt voor uw woning, kunt u het beste bij ons langskomen. U betaalt bij ons namelijk een lage prijs per vierkante meter voor hoogwaardig laminaat. Bovendien kunnen wij als laminaatexpert het laminaat dat u koopt voor u leggen. Hiervoor hoeft u vanaf 30m2 niet eens een meerprijs te betalen! Als u bij een van onze showrooms in Amsterdam-Oost of Amsterdam-Zuid langskomt, ziet u dat we over een breed assortiment beschikken. Zo kiest u bijvoorbeeld uit tegellaminaat in diverse stijlen. U vindt ook Quick-Step-laminaat in ons aanbod. Wilt u ook andere opties van hout bekijken? Bekijk dan ook onze parketvloeren.

Heeft u vragen over ons laminaat?

Bekijk onze laminaatvloeren in een van de showrooms

Als laminaatexpert beschikken wij over een uitgebreid aanbod aan laminaatvloeren. Daardoor vindt u gegarandeerd een vloer die past bij de stijl van uw woning. Wilt u onze ontwerpen van dichtbij bekijken? Bezoek dan onze vloerenspeciaalzaak in Amsterdam-Oost of Amsterdam-Zuid. U kunt ook direct een offerte aanvragen of om advies vragen via ons contactformulier.

Inloggen