All-in service

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Twee filialen in Amsterdam

Inclusief bezorgen en leggen

Een pvc-klikvloer uit ons aanbod in Amsterdam

U vindt de juiste pvc-klikvloer voor uw woning bij Decormax in Amsterdam. Dankzij ons diverse aanbod aan ontwerpen en merken zit er zeker een vloer tussen die aan uw wensen voldoet. U kunt de pvc-klikvloer eenvoudig zelf aanleggen of laten installeren. Wij adviseren u graag als u hier behoefte aan heeft.

EEN GREEP UIT ONZE PRODUCTEN

Een stijlvolle pvc-klikvloer die snel geïnstalleerd is

Het grootste voordeel van een pvc-klikvloer is natuurlijk dat die snel klaar is. U kunt de vloer zelf leggen of u kunt een kleine meerprijs betalen om ons een klik-vloer van pvc te laten leggen. Zo hoeft u zelf enkel het design te kiezen dat bij uw visie past. U kiest zowel uit donkere als lichte kleuren met een houtlook of zonder patroon erop. Een houtlook past goed bij een landelijk interieur, terwijl een effen pvc-klikvloer het beste past bij een moderne inrichting. In onze collectie pvc-vloeren van Quick-Step vindt u beide stijlen en meer. Zo koopt u bij ons zeker de pvc-vloer die op uw visie aansluit. Als u vooral het kliksysteem interessant vindt, kunt u ook onze collectie vloeren van Marmoleum Click bekijken. Dat zijn klikvloeren met een marmoleum toplaag.

Heeft u vragen over ons laminaat?

Kom langs om onze vloeren te bekijken

Met een pvc-klikvloer transformeert u uw woning in een handomdraai. Bij onze vloerenspeciaalzaak in Amsterdam-Oost of Amsterdam-Zuid kunt u ons gehele aanbod bekijken en om persoonlijk advies vragen. Bovendien kunt u een gratis staal meenemen om die thuis te bekijken. Als u van tevoren vragen heeft over onze artikelen, kunt u ons contactformulier invullen.

Inloggen