All-in service

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Twee filialen in Amsterdam

Inclusief bezorgen en leggen

Een pvc-vloer aanschaffen in Amsterdam

Voor een pvc-vloer kijkt u bij Decormax in Amsterdam. U betaalt bij ons namelijk de laagste prijs per vierkante meter. Daarnaast profiteert u van veel keuze dankzij ons diverse aanbod. Zo vindt u zeker uw droomvloer. Omdat wij onze klanten graag voorzien van de beste service, kunt u ons ook inschakelen voor de installatie van de vloer.

EEN GREEP UIT ONZE PRODUCTEN

Een pvc-vloer uit ons aanbod kiezen

Als het op pvc-vloeren aankomt, heeft u bij ons vele mogelijkheden. U vindt in ons aanbod niet enkel variatie in stijl, maar ook in legmethode. Zo kunt u bijvoorbeeld een pvc-vloer in visgraatpartoon laten leggen. Ook vindt u in ons aanbod diverse pvc-klikvloeren. De klikvloeren zijn extra eenvoudig om aan te leggen, waardoor u zo snel mogelijk geniet van uw nieuwe vloer. De meeste ontwerpen in ons aanbod zijn pvc-vloeren van Quick-Step. Hierbij kiest u uit modellen met een houtlook, een betonlook of een vrijwel naadloze, effen afwerking. Er zit dus zeker een pvc-vloer tussen die past bij uw woning. Om er zeker van te zijn dat u elke optie goed heeft vergeleken, kunt u ook de rest van ons aanbod bekijken. Naast pvc zijn wij namelijk gespecialiseerd in laminaat.

Heeft u vragen over onze pvc vloeren?

Complete service bij uw vloer

Na de aanschaf van uw pvc-vloer bent u uiteraard nog niet klaar. De vloer moet immers nog gelegd worden. Bij ons kunt u voor een kleine meerprijs uw pvc-vloer laten leggen door onze professionals. Als de vloer er eenmaal ligt, kunt u ervoor kiezen om de pvc-vloer af te werken met plinten. Die kunt u eveneens door onze specialisten laten leggen. U kunt bij ons ook een pvc-klikvloer met plinten kopen en laten installeren. Zo ontzorgen wij u van a tot z.

 

Kom langs bij een van onze showrooms of vraag een offerte aan

Bij onze vloerenspeciaalzaak vindt u zeker een pvc-vloer die voldoet aan al uw eisen. U kiest uit allerlei hoogwaardige ontwerpen. Bovendien kunt u gebruikmaken van onze handige legservice. Kom gerust langs bij onze showroom in Amsterdam-Oost (020-463 19 53) of Amsterdam-Zuid (020-683 74 71) om onze collectie te bekijken. Dan kunt u ook onze producten in de uitverkoop bekijken.

Inloggen