All-in service

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Twee filialen in Amsterdam

Inclusief bezorgen en leggen

Een pakket voor een pvc-vloer inclusief leggen en plinten

Als u bij Decormax in Amsterdam een pvc-vloer koopt, kunt u kiezen voor een pakket inclusief het leggen van de vloer en bijpassende plinten. Zo profiteert u tegen een aantrekkelijke prijs van een prachtige vloer met all-inservice. Wij adviseren u graag als u langskomt bij een van onze vestigingen.

EEN GREEP UIT ONZE PRODUCTEN

Een mooie prijs voor een pvc-vloer inclusief leggen en plinten

Wij kopen onze vloeren zo vaak mogelijk rechtstreeks van de fabrikant, waardoor we u kosten besparen op de pvc-vloer van uw dromen. Een ander voordeel waar u bij ons van profiteert, is dat u de pvc-vloer met legservice kunt afnemen. Dit houdt in dat u een kleine meerprijs betaalt om de vloer door onze experts te laten installeren. Is de vloer die u bestelt meer dan 30 m2 groot? Dan is deze extra dienstverlening gratis. Bovendien ontvangt u bijpassende plinten bij iedere vloer, die we ook graag voor u installeren. U betaalt bij onze woningzaak dus een aantrekkelijke, lage prijs voor een pvc-vloer inclusief plinten en het laten leggen van de vloer.

Heeft u vragen over ons laminaat?

Profiteer van onze voordelige, vakkundige service

Voor optimaal gemak kunt u bij onze vloerenwinkel een pvc-vloer bestellen inclusief plinten en het laten leggen van de vloer. Op die manier betaalt u weinig voor een kwalitatieve vloer die voor u gelegd en afgewerkt wordt. Bezoek onze vestiging in Amsterdam-Oost of Amsterdam-Zuid om onze vloeren te bekijken of vraag direct een offerte aan. Voor vragen kunt u ons contactformulier invullen.

Inloggen