All-in service

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Twee filialen in Amsterdam

Inclusief bezorgen en leggen

Een visgraatvloer van pvc kopen inclusief leggen

Als u bij Decormax in Amsterdam een visgraatvloer van pvc koopt, geniet u gratis van all-inservice inclusief het leggen van de vloer. U wordt bij ons van begin tot eind ondersteund. Zo ontvangt u advies bij het kiezen van uw visgraatvloer, maar komen we vloeren van minimaal 30 m2 ook nog gratis leggen in Amsterdam en omstreken.

EEN GREEP UIT ONZE PRODUCTEN

Een unieke visgraatvloer van pvc en service inclusief leggen

Een pvc-visgraatvloer is een tijdloos ontwerp dat bij iedere woning past, of u nu uw huidige vloer wilt vervangen of een nieuwe woning wilt inrichten. Bij ons betaalt u een aantrekkelijke prijs voor een visgraatvloer van pvc inclusief het laten leggen van de vloer. Heeft u al ideeën of weet u nog niet waar u naar op zoek bent? In onze ruime collectie aan pvc-vloeren vindt u zeker iets dat aan uw wensen voldoet. U kunt de vloer zelf leggen, maar u kunt ons ook gratis de pvc-vloer laten leggen. Op die manier profiteert u zeker van een uitstekend eindresultaat.

Heeft u vragen over ons laminaat?

Laat een visgraatvloer leggen

U vindt bij onze vloerenwinkel gegarandeerd een visgraatvloer die bij u past. Bij Decormax profiteert u bovendien van de allerlaagste prijs voor een visgraatvloer van pvc inclusief het laten leggen. Bezoek gerust eens onze vestiging in Amsterdam-Oost of Amsterdam-Zuid. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via [email protected] (filiaal Oost) of [email protected] (filiaal Zuid).

Inloggen